Talleres Creativos y Saludables (Trimestre Abril-Junio)

manos ofrecen flor amarilla

Talleres Creativos y Saludables

MINDFULNESS Y VIDA SALUDABLE, MINDFUL WRITING, CANTO, ESCRITURA CREATIVA

 

¡Konnichiwa!

 

Aquí tienes el listado de los talleres creativos y saludables que doy este próximo trimestre en los centros cívicos de Barcelona. Tienes tiempo de inscribirte hasta el 19 de marzo y empiezan a inicios de abril. Los talleres los doy en bilingüe (catalán – castellano). Para los detalles de inscripción y duración infórmate en cada centro. Generalmente constan de 9 0 10 sesiones. Los talleres Mindfulness i Vida Saludable + Escriu: Mindfulness i Paraula que se hacen en el CC Navas están concebidos idealmente para ir juntos, sumando 10 sesiones entre los dos.

 

En CC Can Deu:

Mindfulness i Vida Saludable (lunes de 20.30 a 22h). NUEVO

En aquest taller et donarem eines de de mindfulness, de coaching i de creativitat que t’acompanyaràn en el camí de viure els canvis. T’emportaràs tips d’alimentació conscient i d’hàbits saludables que et permetràn potenciar la connexió amb el present, amb la teva essència i t’alinearàn dia a dia amb el teu propòsit retornant-te el focus, energia i vitalitat innates. 

Creació Literària (miércoles de 17.30 a 19h y de 19 a 20.30h).

Aquest taller és un espai creatiu en el què podràs expressar-te a través de l’escriptura. Coneixerem les claus bàsiques de la narrativa. Aprendrem analitzant els relats de grans escriptors i beurem de diverses fonts artístiques d’inspiració. Escriurem relats en base a consignes per a potenciar i millorar els nostres textos.

Crear és Saludable (miércoles de 20.30 a 22h). NUEVO

En aquest taller et donarem eines de creativitat (escriptura, veu, imatge i altres), de coaching i de mindfulness per a submergir-nos en l’atmòsfera que propícia la creació. Aquesta atmòsfera és púrament lúdica, lliure i està connectada amb una energia i una font d’idees inesgotable. Sintonitzar amb aquesta frequència et pot aportar nous punts de vista per a les teves creacions i/o per a la teva vida quotidiana, així com un torrent de vitalitat i una mirada nova enfront de les coses. 

 

En CC La Sagrera:

Mindfulness i Vida Saludable (jueves de 19.30 a 21h).

En aquest taller et donarem eines de de mindfulness, de coaching i de creativitat que t’acompanyaràn en el camí de viure els canvis. T’emportaràs tips d’alimentació conscient i d’hàbits saludables que et permetràn potenciar la connexió amb el present, amb la teva essència i t’alinearàn dia a dia amb el teu propòsit retornant-te el focus, energia i vitalitat innates. 

 

En CC Navas:

Mindfulness i Vida Saludable (martes de 17.30 a 19h). NUEVO

En aquest taller et donarem eines de de mindfulness, de coaching i de creativitat que t’acompanyaràn en el camí de viure els canvis. T’emportaràs tips d’alimentació conscient i d’hàbits saludables que et permetràn potenciar la connexió amb el present, amb la teva essència i t’alinearàn dia a dia amb el teu propòsit retornant-te el focus, energia i vitalitat innates. 

Escriu: Mindfulness i Paraula  (martes de 17.30 a 19h). NUEVO

T’agrada escriure? Conecta amb la paraula a través del mindfulness. Apropa’t a ella des del microscopi i descobreix nous angles, nous conceptes, noves percepcions que t’ajudaràn a restablir el seu poder real i també et donarà noves eines creatives. Troba una nova manera d’escriure des de la presència a través de petits trucs de meditació. (+ info, clica aquí)

Storytellers. Creació Literària (martes de 19 a 20.30h).

Aquest taller és un espai creatiu en el què podràs expressar-te a través de l’escriptura. Coneixerem les claus bàsiques de la narrativa. Aprendrem analitzant els relats de grans escriptors i beurem de diverses fonts artístiques d’inspiració. Escriurem relats en base a consignes per a potenciar i millorar els nostres textos.

Canta. Allibera la Veu (viernes de 17 a 18.30h).

T’agrada cantar? Treballes amb la veu? T’agradaria aprendre a cuidar-la i a alliberar-la? En aquest taller et donarem eines de respiració, de colocació i moviment que t’ajudaràn a projectar la veu d’una forma saludable, a conectar am ella i amb el teu cos d’una forma total. Treballarem des de l’essència de la veu fins la projecció de paraula parlada i cantada, on l’expressivitat i les emocions hi tindràn un paper rellevant. Gaudeix del teu instrument! 

 

niño cantando

Ponte en contacto con los centros cívicos ¡y no te quedes sin plaza! Generalmente tienen opción de inscripción presencial y también on-line. ¡Infórmate! Si tienes alguna duda a nivel de contenido me puedes preguntar directamente a mí: hola@ariadnasalvador.com

CC Navas Ptge. Doctor Torent, 1 – 08027 – Barcelona.

Contacto: ccnavas@bcn.cat / 93 349 35 22

CC La Sagrera C Martí Molins, 29 – 08027 – Barcelona.

Contacto: cclasagrera@bcn.cat / 93 351 17 02

CC Can Deu Plaça de la Concòrdia, 13 – 08014 – Barcelona.

Contacto: candeu@lleuresport.cat / 93 410 10 07

 

Arigato!

 

manos sujetando hoja en blanco, flores, taza

With love,

A.

corazon

Ningún comentario

Escribe un comentario